Kosten spoor 2 traject

Een modulair spoor 2 traject start bij Werkcontact vanaf 400 EURO (ex. btw) en een volledig spoor 2 traject bevat meestal de volgende onderdelen:

 

– Intake en Plan van Aanpak;

 

– Beroepenoriëntatie/heroriëntatie;

 

– Individuele coachingssessies en begeleiding/ondersteuning;

 

– Jobhunting/jobsearch;

 

– Begeleiding/ondersteuning;

 

– Nazorg.

 
De begeleidingsperiode is afhankelijk van het soort traject en of de cliënt een passende baan heeft aanvaard. Het traject is succesvol bij plaatsing of instroom ww/wga. Een traject kan volledig of modulair worden ingezet. Bij een modulair traject doorloopt de medewerker steeds per module een traject. Voordeel hiervan is dat de werkgever goedkoper uit kan zijn wanneer de werknemer eerder werk elders vindt of instroomt in de ww/wga.

 

Bij al onze spoor 2 trajecten wordt rekening gehouden met de eisen die het UWV stelt aan het 2e spoor traject.

 

Voor meer informatie, advies of een passende offerte kunt u bellen met 088-033 30 08 of mailen naar: info@werkcontact.nl.U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Een oriënterend gesprek is bij Werkcontact altijd vrijblijvend en kosteloos. Klik hier voor meer informatie over de WGA-uitkering.

 

Re-integratiebureau Werkcontact is lid van de Organisatie Voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan (OVAL). Onze loopbaandeskundigen zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC). Klik voor meer informatie over outplacement hier.

 

re integratie spoor 2 oval

Contact

Vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.
Naam *

E-mail *

Telefoon

Bel mij terug

Uw bericht *

 

Een oriënterend gesprek is bij Werkcontact altijd vrijblijvend en kosteloos